Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Увага: у м’ясі птиці, що експортується з Польщі, виявили сальмонелу

 До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF :кпкупукпукпукпук44444 - від 31.10.2019 р. №2019.3831 щодо виявлення сальмонели в охолодженому м’ясі птиці, експортованому з Польщі (виробник CEDROB S.A.№ PL 14023901WE) до Латвійської Республіки;
 - від 08.11.2019 р. №2019.3831-fup4 стосовно виявлення сальмонели в замороженому курячому м’ясі, експортованому з Польщі (виробник CEDROB S.A.№PL 14023901 WE) до окремих держав – членів ЄС, і в тому числі до України - експортери SPE “Winter» (вул.Лідавська,1,м. Луцьк, Волинська область) та ТОВ «ВІК ЛОГІСТІК» (вул.  Святотроїцька,73/1,офіс 215,м Черкаси, Черкаська область),
- від 31.10.2019 р. № 2019.3819, від 13.11.2019 р. №2019.3819 - fup 23 стосовно виявлення сальмонели в замороженому курячому м’ясі, експортованому з Польщі (виробник Wipasz S/A/Zaklad Drobiarski w Mlawie- AP-№PL 14130502 EG) до окремих держав- членів ЄС і, в тому числі до України -ТОВ « ЄВРОПОСТАЧ» (вул. Маланюка,114-А,офіс311 м.Київ).
 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".
 Шановні споживачі ! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4