Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
До відома операторів ринку
До відома операторів ринку, які здійснюють виробництво, реалізацію, та/або обіг харчових продуктів щодо забезпечення дотримання вимог Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який набрав чинності з 20.09.2014 року.
Згідно вимог статті 20 цього Закону оператор ринку зобов’язаний розробляти , вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури , що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (система НАССР), а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів.
З прикінцевих положень вимоги пункту 2 частини другої статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" набирають чинності для :
- потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), - через три роки з дня, наступного за днем опублікування цього Закону (з 20.09.2017 року);
- потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких відсутні необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), - через чотири роки з дня, наступного за днем опублікування цього Закону (з 20.09.2018 року);
- малих потужностей - через п’ять років з дня, наступного за днем опублікування цього Закону (з 20.09.2019 року).
Оператори ринку в разі порушення вимог статті 64 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» несуть відповідальність в межах діяльності, яку вони здійснюють, за невиконання обов’язку щодо впровадження на потужностях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), що тягне за собою накладення штрафу :
- на юридичних осіб - у розмірі від тридцяти до сімдесяти п’яти мінімальних заробітних плат,
- на фізичних осіб - підприємців - у розмірі від трьох до п’ятнадцяти мінімальних заробітних плат та зупинення роботи потужності
Перебування інспекторів ветеринарного нагляду Республіки Азербайджан в Україні та області
В період з 15 по 22 травня 2016 року в Україні перебували інспектори ветеринарного нагляду Республіки Азербайджан з метою перевірки вітчизняних підприємств, виробників м’ясної та молочної продукції на відповідність ветеринарно-санітарним вимогам і нормам для експорту продукції до Азербайджану.
В нашій області проведено перевірку ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат», який протягом двох останніх років експортує м’ясну продукцію в Республіку Азербайджан.
Азербайджанською стороною дана позитивна оцінка роботі спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та управління Держпродспоживслужби в м. Івано-Франківську щодо здійснення державного контролю за безпечністю харчових продуктів і визнано належну роботу служби по підготовці підприємства до інспектування, відзначено високий рівень знань та належне виконання обов’язків уповноваженою особою, якій делеговано повноваження щодо здійснення державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог та роботу групи НАССР щодо виробництва безпечної та якісної продукції.
За результатами звіту перевірки заявлених підприємств державною службою ветнагляду Республіки Азербайджан буде надано перелік підприємств, яким дозволено експорт.
Оздоровлення під контролем
На Прикарпатті проводиться комплекс заходів, спрямованих на організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей. Перед початком літнього оздоровчого сезону в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей, аналогічні комісії засідали на рівні міст,
районів області. На нарадах обговорювалась необхідність створення належних безпечних умов для життя і здоров’я дітей під час оздоровчої кампанії, організація місцевими органами виконавчої влади та місцевого самоврядування ефективної взаємодії між всіма зацікавленими представниками служб під час підготовки до оздоровчого сезону 2016 року, у тому числі територіальними органами Держпродспоживслужби області.
районів області. На нарадах обговорювалась необхідність створення належних безпечних умов для життя і здоров’я дітей під час оздоровчої кампанії, організація місцевими органами виконавчої влади та місцевого самоврядування ефективної взаємодії між всіма зацікавленими представниками служб під час підготовки до оздоровчого сезону 2016 року, у тому числі територіальними органами Держпродспоживслужби області.
Наші фахівці активно долучились до роботи у складі комісій по перевірці готовності закладів літнього відпочинку та оздоровлення дітей. Особлива увага звертається на забезпечення харчуванням та постачання продовольчої сировини до закладів оздоровлення, а також на необхідність погоджувати перелік постачальників харчової продукції із представниками Держпродспоживслужби, як це передбачено законодавством.
Керівництвом Головного управління Держпродспоживслужби в області підготовлено Доручення щодо дотримання санітарного законодавства під час оздоровлення та відпочинку дітей у 2016 році та направлено листи - пам’ятки до територіальних органів Держпродспоживслужби області. Зазначені документи є так званими дорожними картами (алгоритмом) щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя дітей під час оздоровлення, у тому числі: санітарного стану водопровідних та каналізаційних систем, якості питної води, організації харчування, медичного забезпечення та здійсненні заходів щодо ефективної профілактики інфекційних захворювань і харчових отруєнь.