Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини вкотре виявила небезпечну продукцію на ринку непродовольчих товарів

 Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками11rttrrаааfrrrtytr5ytr відділу ринкового нагляду було проведено планову перевірку характеристик продукції у розповсюджувача за видом освітлювальна апаратура.
 За результатами перевірки, продукція не відповідає вимогам нормативних документів та становить середній ступінь загрози, а саме:
- настільна лампа SEDA,TM «HOROZ ELECTRIC», модель 049-18-0006.

Читати детальніше...

Увага: чергові випадки африканської чуми свиней зафіксовано в Чернівецькій та Вінницькій областях

 Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, в дикій фауні на території лісових угідь УТМР, кварталу 701245sdfsdfrrsfdfdgfdgdfe Сторожинецького району Чернівецької області зареєстровано випадок африканської чуми свиней, при дослідженні патологічного матеріалу від дикої свині, що загинула (звіт про результати дослідження Івано-Франківської Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби від 30.04.2019р. № 0001208 п.м./19.).

Читати детальніше...

Профспілковий комітет Держпродспоживслужби Івано-Франківщини привітав працівників з Великодніми святами

Шановні колеги!
Щиро вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння!gfcrfjhdfgh445
Нехай передзвін Великодніх дзвонів принесе Вам лише благі вісті, нехай серця Ваші наповняться радістю, хай віра допомагає долати труднощі.

Читати детальніше...

28 квітня в Україні відзначають День охорони праці

 Цьогоріч наша країна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці підй2цуйуйцйй гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Читати детальніше...

Незабаром Великдень: правила безпечного святкового столу

 Для українців Великдень - це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво, а пасхальний стіл - обов’язковий Великодній атрибут.dreterer4454645444
 Традиційно святкове меню може складатися із сорока страв, які символізують дні Великоднього посту.

Читати детальніше...