Головне меню

Подати звернення

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в області триває Всеукраїнський тиждень права

 Всеукраїнський тиждень права, відповідно до Указу Президента України від 08.12. 2008 р. №1149/2008, проводиться в Україні щорокутиджетнь праван4434ці в тиждень, який включає 10 грудня – День прав людини.
 Він відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.  Декларація була прямим наслідком досвіду Другої світової війни і вперше сформулювала ті права, які повинна мати кожна людина.

Читати детальніше...

Про результати виконання Програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» станом на 01.12.2018 року

 Держпродспоживслужбою Івано-Франківської області продовжується виконання регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаттяфртокарн44пввуввсч - якісне харчування». Так, станом на 01.12.2018 року відібрано для досліджень харчові продукти в 338 закладах (із 669 шкільних навчальних та 295 дошкільних дитячих закладів, що діють на Прикарпатті, і в яких організовано харчування близько 400 тисяч дітей).

Читати детальніше...

До уваги суб?єктів господарювання: особливості здійснення державного нагляду (контролю) в 2019 році

  Планові заходи державного нагляду (контролю) суб'єктів господарювання у 2019 році здійснюватимуться відповідно до наказу Держпродспоживслужби відajnrfytgteweeeee32 27.11.2018 №965 "Про затвердження щорічного плану державного контролю Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини)", який розміщено на сайті   Держпродспоживслужби в розділі "Діяльність" підрозділ "Плани діяльності".

Читати детальніше...

Пам’ятка з профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь

 Основною причиною виникнення гострих кишкових інфекцій є елементарне недотримання правил особистої гігієни, технології приготування страв, умов таsdferw33333wsdddd термінів зберігання сировини та готових страв, вживання неякісних харчових продуктів, які містять в собі збудник захворювання, тощо.
 До організму такі збудники потрапляють, головним чином, з інфікованою водою, зіпсованими та неякісними харчовими продуктами або контактно-побутовим шляхом через брудні руки.

Читати детальніше...

Продукцію, що відбиралась Держпродспоживслужбою для досліджень, будуть продавати через аукціон

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує споживачам, що згідно чинного законодавства відділ ринковогоfrerwsjyhfffffffffff нагляду управління захисту споживачів здійснює систематичний відбір зразків нехарчової продукції для проведення експертизи.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Листопад 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Пошук