Головне меню

Спеціалісти Держпродспоживслужби області проведуть моніторинг закладів швидкого харчування на території міст та районів

 За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби встановлено, що в Україні спостерігається неблагополучнаenbr fgtff епідемічна ситуація щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення.
 На виконання доручення Голови Держпродспоживслужби Лапи В.І., з метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення області, пов’язаної з вживанням шаурми та інших харчових продуктів швидкого приготування, спеціалістами районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде проведено моніторинг закладів швидкого харчування на території міст та районів.
 В ході моніторингу буде визначено:
- наявність рішення органів місцевого самоврядування на встановлення малих архітектурних форм (далі – МАФів);
- наявність МАФів в реєстрі операторів ринку харчових продуктів;
- наявність у працівників особистих медичних книжок;
- джерела поступлення сировини;
- санітарний стан приміщень.
 У разі виявлення порушень - буде ініційовано проведення позапланових перевірок, а у випадках відсутності відповідних дозволів, чи порушень законодавства, які становлять загрозу життю та здоров’ю населення - будуть прийматись рішення щодо закриття закладів.
 Моніторинг закладів швидкого харчування триватиме від 6 до 20 серпня п.р.
 Про результати проведеної роботи та вжиті заходи буде проінформовано органи виконавчої влади, Національної поліції та громадськість області.

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

Календар

Серпень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2