Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Спеціалісти Держпродспоживслужби області проведуть моніторинг закладів швидкого харчування на території міст та районів

 За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби встановлено, що в Україні спостерігається неблагополучнаenbr fgtff епідемічна ситуація щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення.
 На виконання доручення Голови Держпродспоживслужби Лапи В.І., з метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення області, пов’язаної з вживанням шаурми та інших харчових продуктів швидкого приготування, спеціалістами районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде проведено моніторинг закладів швидкого харчування на території міст та районів.
 В ході моніторингу буде визначено:
- наявність рішення органів місцевого самоврядування на встановлення малих архітектурних форм (далі – МАФів);
- наявність МАФів в реєстрі операторів ринку харчових продуктів;
- наявність у працівників особистих медичних книжок;
- джерела поступлення сировини;
- санітарний стан приміщень.
 У разі виявлення порушень - буде ініційовано проведення позапланових перевірок, а у випадках відсутності відповідних дозволів, чи порушень законодавства, які становлять загрозу життю та здоров’ю населення - будуть прийматись рішення щодо закриття закладів.
 Моніторинг закладів швидкого харчування триватиме від 6 до 20 серпня п.р.
 Про результати проведеної роботи та вжиті заходи буде проінформовано органи виконавчої влади, Національної поліції та громадськість області.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук