Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини забезпечує інформаційно-методичний супровід оздоровчого періоду

  Літо - пора відпочинку. Для проведення оздоровлення дітей з Прикарпаття та всієї України45fghth90 в області працює мережа дитячих відпочинкових закладів: пришкільні табори, стаціонарні заклади відпочинку, наметові містечка тощо.
  Проте, щоб відпочинок був безпечним, з метою запобігання виникнення спалахів інфекційних захворювань, харчових токсикоінфекцій, організаторам та відповідальним особам за проведення оздоровлення дітей необхідно дбати за санітарний стан водопровідних та каналізаційних систем, якість питної води, організацію харчування та якість продуктів, медичне забезпечення, проведення дезінфекції, дезінсекції та дератизації.

 Для надання організаційно-методичної допомоги власникам закладів оздоровлення дітей, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розроблено «Рекомендації постачальникам харчової продукції та сировини в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку», «Рекомендації з організації харчування дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (читайте в розділі «діяльність управління-безпечність харчових продуктів та ветеринарія-корисна інформація»), «Пам’ятку з організації медико-санітарного забезпечення роботи пришкільного табору» (читайте в розділі «діяльність управління-держсанепіднагляд-корисна інформація»), які допоможуть убезпечити дітей від ризику захворювання, а відпочинок зроблять приємним.
   Окрім цього, підготовлено «Поради як запобігти небажаним наслідкам під час паломництва до святих місць» (читайте в розділі «діяльність управління-держсанепіднагляд-корисна інформація»), в котрих подано основні вимоги до продуктів харчування, посуду, одягу, правила особистої гігієни в умовах проведення подібних заходів, дотримання котрих дасть змогу попередити можливі негативні ускладнення.
ф

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук