Головне меню

ОБЕРЕЖНО – КАРТОПЛЯНА ХВОРОБА !

docКОРИСНІ ПОРАДИ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ

Пам’ятка - основні вимоги ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

docПам’ятка - основні вимоги ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».doc

Рекомендації щодо запобігання харчових отруєнь та кишково шлункових захворювань під час організації масових заходів для операторів харчових продуктів та організаторів заходів.

docРекомендації щодо запобігання харчових отруєнь та кишково шлункових захворювань під час організації масових заходів для операторів харчових продуктів та організаторів заходів.doc

Рекомендації з організації харчування дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку

docxРекомендації з організації харчування дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.docx

Рекомендації постачальникам харчової продукції та сировини в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку

docРекомендації постачальникам харчової продукції та сировини в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку.doc