Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує: 12.12.2020 р. набрала чинності постанова КМУ від 09.12.2020 р.аа3аууцуу34444уууууу № 1236 щодо продовження карантину до 28 лютого 2021 року та запровадження посилених карантинних вимог в період з 8 по 24 січня 2021 року включно.

 

Даною постановою ЗАБОРОНЕНО проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

Однак ДОЗВОЛЕНА організації гірськолижного дозвілля (без роботи закладів громадського харчування та продажу алкогольних напоїв).

Тож подаємо до уваги Пам’ятку щодо дотримання протиепідемічних та карантинних вимог до відвідування гірськолижних курортів Івано-Франківської області

  • Заборонено перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно
  • Дистанція між туристами має бути не менше ніж півтора метри, обов'язкове носіння масок, баффів, шарфів у зонах очікування, у кас, на підіймачах, не допускається скупчення людей
  • Необхідно регулярно мити руки в теплій воді з милом та дезінфікувати спиртовмісним антисептиком
  • На час карантину заборонено проведення дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій
  • Харчування туристів має здійснюватись по місцю проживання у години, відведені для сніданку, обіду і вечері. Заборонена робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї  години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів. Рекомендовано замовляти їжу у номер, адресну доставку їжі, харчування на виніс
  • Необхідне регулярне провітрювання приміщень, де перебувають люди
  • В лижній школі кількість учнів не має перевищувати 10 осіб. Забороняється об’єднувати групи та переводити учнів із однієї групи у іншу. Рекомендовано проведення індивідуальних занять. Інструктор та учні повинні дотримуватись масочного режиму та фізичної дистанції в 1,5 метри
  • При чханні та кашлі необхідно дотримуватись «кашльового етикету». З метою мінімізації розповсюдження аерозолю необхідно прикривати ніс та рот носовою хусточкою, зігнутою рукою в лікті або одноразовою серветкою, яку необхідно знешкодити відразу після використання
  • Необхідно правильно утилізувати використані одноразові маски у спеціально для цього визначені урни або контейнери
  • У разі виникнення симптомів захворювання, таких як лихоманка, кашель, ломота в тілі тощо, слід залишитися вдома та утриматись від відвідувань місць скупчень людей

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Червень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4