Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за минулий тиждень (період з 07 до 13 грудня 2020 року) всього перевірено 1316 об’єктів.
Виявлено 123 порушення (9%), складено 54 протоколи, винесено 80 приписів, направлено 11 листів в органи місцевого самоврядування.
Зокрема перевірено:
- 270 закладів громадського харчування: 13 порушень (5%), 11 протоколів, 5 приписів, 1 лист в органи місцевого самоврядування;
- 35 закладів дошкільної освіти: 3 порушення (9%), 3 приписи;
- 59 закладів загальної середньої освіти: 7 порушень (12%), 7 приписів;
- 549 об’єктів торгівлі продовольчими товарами: 61 порушення (11 %), 29 протоколів, 39 приписів, 6 листів в органи місцевого самоврядування;
- 242 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами: 22 порушення (9%), 7 протоколів, 16 приписів, 1 лист в органи місцевого самоврядування;
- 54 агропродовольчих ринки: 9 порушень (17%), 5 протоколів, 3 приписи, 2 листи в органи місцевого самоврядування;
- 107 інших об’єктів (перукарні, стоматкабінети, дитячі кімнати, фітнес-центри): 8 порушень (7%), 2 протоколи, 7 приписів, 1 лист в органи місцевого самоврядування.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Увага! Повідомлення RASFF: в неочищеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії через Нідерланди до країн-членів ЄС та до України, виявили оксид етилену
- Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів та споживачів: встановлено неточність факту
- Перелік препаратів по програмі «Доступні ліки» розширено
- В 2020 році на Прикарпатті значно модернізовано шкільні харчоблоки
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
