Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

За останній тиждень спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини здійснили 1019 моніторингових відвідувань підконтрольних об’єктів

 Епідемічна ситуація щодо захворюваності на COVID-19 в країні та області залишається надзвичайно напруженою, а кількість нових хворих постійно зростає.кенкерпарпа99999прен Прикарпаття другий тиждень поспіль живе в умовах «червоного» та «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки. Згідно останнього рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 28 від 03.09.2020 р.), з 07 вересня 2020 р. епідемічна карта Прикарпаття виглядає так:

- «червона» зона: міста Івано-Франківськ, Калуш та Коломия, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області;

- «помаранчева» зона: міста Болехів, Бурштин та Яремче, Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський, Калуський, Коломийський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони Івано-Франківської області,

 В межах «червоного» та «помаранчевого» рівнів епідемічної небезпеки встановлені значні протиепідемічні обмеження, що визначені постановою КМУ від 22.07.2020 р. № 641«Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 В цих непростих умовах Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області продовжує здійснювати контроль за дотриманням умов карантину та виконанням протиепідемічних обмежувальних заходів спільно з підрозділами Національної поліції.

Так, за період з 02.09. по 08.09.2020 р. всього здійснено 1019 моніторингових відвідувань, в тому числі:

- закладів громадського харчування - 402, виявлено 95 порушень (24%);

- закладів дошкільної освіти - 65, порушень не виявлено;

- закладів загальної середньої освіти - 54, виявлено 6 порушень (11%);

- об’єктів торгівлі продовольчими товарами - 282, виявлено 56 порушень (20%);

- об’єктів торгівлі непродовольчими товарами - 115, виявлено 22 порушення (19%);

- агропродовольчих ринків - 61, виявлено 18 порушень (30%);

- перукарень, салонів краси - 40, виявлено 3 порушення (8%).

 В період 05-06.09.2020 р. (минулі вихідні дні) Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області були проведені моніторингові відвідування закладів громадського харчування, де могли проводитись масові заходи.

 Всього обстежено 280 закладів громадського харчування (за участю представників органів виконавчої та місцевої влади – 45 (16%)),

- виявлено 69 порушень;

- складено 65 протоколів: в «червоній» епідемічній зоні – 24, в «помаранчевій» – 41; в тому числі спеціалістами Держпродспоживслужби – 62 протоколи, органами Національної поліції – 3;

- зафіксовано проведення 35 масових заходів (весіллів, днів народжень), в тому числі в «червоній» епідемічній зоні – 10 (Косівський, Тисменицький райони, місто Івано-Франківськ), в «помаранчевій» – 25 (найбільше – в Рогатинському, Богородчанському та Верховинському районах).

Щоденний (в т. під час вихідних днів) моніторинг підконтрольних об’єктів буде тривати постійно до закінчення карантину.

Черговий раз закликаємо суб’єктів господарювання, жителів та гостей Прикарпаття: дотримуйтесь карантинних вимог та протиепідемічних норм.

Безперечно – всі певною мірою втомилися від щоденних правил, невтішної статистики та очікування погіршення ситуації.

Однак сьогодні усі країни змушені пристосовуватися до нової реальності, і Україна – не виняток.

 Тому для кожного з нас дотримання правил адаптивного карантину – в т. ч. носіння масок у громадських місцях, миття й дезінфекція рук, дотримання дистанції та уникнення масових скупчень – це вже базова щоденна потреба, частина життя.

Нагадуємо: отримати консультацію або повідомити про порушення протиепідемічних правил можна за тел. 0342-51-13-89, 52-83-98 (в Головному управлінні), або в районних, міських управліннях, відділах (адреси та контактні телефони - за посиланням).

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6