Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Нові карантинні вимоги: робота розважальних закладів та закладів громадського харчування на особливому контролі

 Щоденна динаміка реєстрації нових випадків COVID-19 на Прикарпатті показує стрімке зростання захворюваності.

 Як відомо, з 03 серпня 2020 року згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічноїjyskdksfsd447722h22byccc безпеки та надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області виділено три зони епіднебезпеки: «зелену», «жовту» та «помаранчеву». У «помаранчевій» зоні опинились Тисменицький район та місто Івано-Франківськ.

 Нагадаємо, що на території регіону, де установлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, що передбачені для «зеленого» та «жовтого» рівнів, забороняється:

- проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше ніж 100 осіб та більше однієї особи на 20 кв. м площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід;

- діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;

-   робота після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдальнь, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

- відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більше ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної та загальної середньої освіти;

- проведення закладами охорони здоров’я планових заходів з госпіталізації, крім визначених випадків;

- діяльність спортивних залів, фітнес-центрів;

- приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;

- оздоровлення та відпочинок дітей за межами зазначеної території.

 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в районах та містах продовжують проведення щоденних моніторингових відвідувань підконтрольних об’єктів - дошкільних закладів, агропродовольчих ринків, закладів торгівлі. Під особливою увагою заклади громадського харчування міста Івано-Франківська та Тисменицького району (регіони «помаранчевої» зони), де проводяться масові заходи.

 Результати роботи під час минулих вихідних наступні:

- всього перевірено 275 закладів громадського харчування, з яких працювали лише 199 закладів;

- масові заходи проводились в 113 закладах, з яких порушення протиепідемічних вимог виявлено в 52 закладах (46 відсотків);

- весілля проводились в 59 закладах, з них в 34 закладах було встановлено порушення протиепідемічних норм (58 відсотків).

 Порівняно з минулими та позаминулими вихідними, має місце незначне зниження показників порушень, які залишались стабільно високими продовж останніх місяців.

Черговий раз закликаємо представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та усіх небайдужих громадян долучатись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування щоденно, і в т. ч. наступних вихідних – 08-09 серпня 2020 року.

 Моніторинг закладів громадського харчування буде тривати до закінчення карантину. При встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог, будуть подаватись пропозиції місцевим комісіям з питань ТЕБіНС для прийняття рішення щодо призупинення роботи закладів-порушників.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6