Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
До уваги споживачів та операторів ринку: небезпечні охолоджені та заморожені м’ясопродукти птиці з Польщі
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF):
- від 22.05.2020 р. № 2020.1666- fur 9 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteridis (presence 25/G) в заморожених продуктах птахівництва, експортованих з Польщі (slaughterhouse-Cedrob S.A., PL 14023901 WE, Ujazdowek, Ciechanow; cutting plant- Zaklady Miesne «Czaplicki» Sp.z.o.o. № PL 14134304 WE, Mlawa; producer – Zaklad Przetworstwa Drobiu s.c., Czerwiensk) до Болгарії (отримувач: Universal Foods Ltd. BG 130411058, Sofia) та до України (отримувач: ТОВ «ВІРТУС ТРЕЙД» вул. Святотроїцька,73/1, кВ.215, м. Черкаси,18000);
- від 27.05.2020 р. № 2020.1666- fur 1 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteridis (presence 25/G) в охолодженому м’ясі птиці з Польщі (виробництво: Zaklady Miesne «Czaplicki» Sp.z.o.o. № PL 14134304WE,Mlawa) до Словакії (зберігання: LIDL Slovenska republika v.o.s., Zaborsk; роздрібний продавець: LIDL Slovenska republika v.o.s.- premises, Liptovsky Mikulas) та України (отримувач: ТОВ «УКРРИБА ЛТД», вул. Городоцька, 355 Г, м.Львів,79040);
- від 28.05.2020 р. № 2020.2045 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteridis (presence 25/G) в охолоджених м’ясопродуктах з птиці з Польщі, експортованих з Польщі (виробництво: Animex Foods Sp. z o.o. sp.k Oddzial w Daszynie, PL 10043902 WE, Daszyna, Poland) до Хорватії (постачальник: Mesna Industrija Braka Pivac d.o.o.,169, Vrgorac; отримувач: PPK Karlovska mesna industrija d.d., HR3EU, Karlovac, Croatia) та до України (отримувач: ТОВ «ЄВРО ФУД СОЛЮШНС» , вул. Б.Хмельницького,42, м. Луцьк, 43000).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.
Останні новини
- Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття провели семінари з питань дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час організації харчування в закладах дошкільної освіти
- Про позапланові заходи державного нагляду у сфері санітарного законодавства за 11 місяців 2024 року
- Споживач має право на одержання повної інформації у сфері житлово-комунальних послуг
- Представники Держпродспоживслужби Прикарпаття та ЛНУВМБ ім.С.Гжицького обговорили питання підвищення кваліфікації ветеринарних лікарів