Головне меню

На Долинщині відбулось навчання з питань впровадження системи НАССР

 16 березня 2018 року спеціалістами Долинського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби проведено насрyfch3345211семінар-навчання для операторів ринку харчових продуктів з питань впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. 
 Під час заходу підприємцям Долинщини роз’яснено основні положення харчового законодавства, питання забезпечення належної виробничої практики, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності по харчовому ланцюгу, запровадження процедур заснованих на принципах системи НАССР, надано відповідні консультації.

  Представникам харчового бізнесу наголошували не зволікати з запровадженням процедур НАССР, адже часу залишилося мало: з 2019 року дотримання принципів системи НАССР стане обов’язковим для українських виробників харчових продуктів (крім, первинного виробництва); для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) ця норма набрала чинності з 20.09.2017 року.
  Нагадуємо: постійно працює офіційний сайт Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, де як і оператори ринку, так і споживачі можуть ознайомитися з вимогами харчового законодавства, новинами. Крім того за контактними телефонами оператори ринку харчових продуктів можуть безпосередньо звернутися для одержання відповідної інформації до спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та територіальних підрозділів.

навивyffsd35fh763g1seawerwr222hderпавпк

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ