Головне меню

На засіданні колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області підбито підсумки роботи за 2017 рік

  20 лютого 2018 року відбулось засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужбитьп5156псsdrer в Івано-Франківській області з питань підсумків роботи за 2017 рік та завдань на 2018 рік.
 До заходу було залучено начальників управлінь, відділів, завідувачів секторів Головного управління      Держпродспоживслужби в області, начальників державних лікарень ветеринарної медицини, директорів міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія», завідувачів Івано-Франківської та Калуської лабораторій ветсанекспертизи, спеціалістів з питань дотримання санітарного законодавства районних (міських) управлінь (відділів) Головного управління Держпродспоживслужби.


  Крім того в засіданні колегії взяли участь перший заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації М.В.Савка та керівник Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста В.В.Старченко.
  На початку заходу, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеринарної медицини Прикарпаття, багаторічну сумлінну працю та за дорученням голови облдержадміністрації його перший заступник М.В.Савка вручила почесну грамоту першому заступнику начальника Головного управління Держпродспоживслужби в області М.П.Сендецькому.
  За словами М.В.Савки, з моменту утворення діяльність Держпродспоживслужби завжди була прозорою та відкритою, а ті напрямки роботи, які сконцентрувала установа, були і залишаються важливими як для суспільства в цілому, так і для кожної людини зокрема. 2017 рік був позначений серйозними викликами, з-поміж них - спалахи харчових отруєнь, випадки африканської чуми свиней. «Однак, завдяки професійним зусиллям та злагодженим діям усіх служб, вдалося якісно та своєчасно локалізувати всі випадки та запобігти їхньому розповсюдженню», - зазначила посадовець.
  Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в області Р.Й.Гурський відзначив спрямованість діяльності служби на широку взаємодію з бізнесом, громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування.
  В ході роботи було заслухано та обговорено доповіді начальників управлінь та відділів за напрямками, а саме: у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарної безпеки, захисту споживачів, контролю за регульованими цінами, реєстрації сільськогосподарської техніки тощо.
  В підсумку засідання колегії було прийнято відповідні рішення, окреслено планові заходи на 2018 рік та доведено їх до виконавців.
  Крім зазначеного, з ініціативою підтримати нову доброчинну акцію Червоного Хреста виступив керівник Івано-Франківської обласної організації Товариства В.В.Старченко. Акція полягає в добровільній пожертві працівниками служби 3 гривень від місячної заробітної плати. Як повідомив В.В.Старченко, пожертви будуть використані для розгортання мережі медико-соціальних центрів, кімнат, палат і притулків Червоного Хреста, створення банків одягу, придбання продуктів харчування, ліків для адресної допомоги людям, якими опікується Червоний Хрест, та виконання інших статутних завдань Товариства.                                     

sraka1111sdfgsd

srak33xcfjrr

srak4489676jffsrak58767gfk.sf

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ