Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

На засіданні колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області підбито підсумки роботи за 2017 рік

  20 лютого 2018 року відбулось засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужбитьп5156псsdrer в Івано-Франківській області з питань підсумків роботи за 2017 рік та завдань на 2018 рік.
 До заходу було залучено начальників управлінь, відділів, завідувачів секторів Головного управління      Держпродспоживслужби в області, начальників державних лікарень ветеринарної медицини, директорів міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія», завідувачів Івано-Франківської та Калуської лабораторій ветсанекспертизи, спеціалістів з питань дотримання санітарного законодавства районних (міських) управлінь (відділів) Головного управління Держпродспоживслужби.


  Крім того в засіданні колегії взяли участь перший заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації М.В.Савка та керівник Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста В.В.Старченко.
  На початку заходу, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеринарної медицини Прикарпаття, багаторічну сумлінну працю та за дорученням голови облдержадміністрації його перший заступник М.В.Савка вручила почесну грамоту першому заступнику начальника Головного управління Держпродспоживслужби в області М.П.Сендецькому.
  За словами М.В.Савки, з моменту утворення діяльність Держпродспоживслужби завжди була прозорою та відкритою, а ті напрямки роботи, які сконцентрувала установа, були і залишаються важливими як для суспільства в цілому, так і для кожної людини зокрема. 2017 рік був позначений серйозними викликами, з-поміж них - спалахи харчових отруєнь, випадки африканської чуми свиней. «Однак, завдяки професійним зусиллям та злагодженим діям усіх служб, вдалося якісно та своєчасно локалізувати всі випадки та запобігти їхньому розповсюдженню», - зазначила посадовець.
  Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в області Р.Й.Гурський відзначив спрямованість діяльності служби на широку взаємодію з бізнесом, громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування.
  В ході роботи було заслухано та обговорено доповіді начальників управлінь та відділів за напрямками, а саме: у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарної безпеки, захисту споживачів, контролю за регульованими цінами, реєстрації сільськогосподарської техніки тощо.
  В підсумку засідання колегії було прийнято відповідні рішення, окреслено планові заходи на 2018 рік та доведено їх до виконавців.
  Крім зазначеного, з ініціативою підтримати нову доброчинну акцію Червоного Хреста виступив керівник Івано-Франківської обласної організації Товариства В.В.Старченко. Акція полягає в добровільній пожертві працівниками служби 3 гривень від місячної заробітної плати. Як повідомив В.В.Старченко, пожертви будуть використані для розгортання мережі медико-соціальних центрів, кімнат, палат і притулків Червоного Хреста, створення банків одягу, придбання продуктів харчування, ліків для адресної допомоги людям, якими опікується Червоний Хрест, та виконання інших статутних завдань Товариства.                                     

sraka1111sdfgsd

srak33xcfjrr

srak4489676jffsrak58767gfk.sf

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2