Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Увага Увага: ПРЕС-АНОНС

  13 лютого 2018 року відбудеться прес-конференція з питань підсумків роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за 2017 рік                   Початок прес-конференції: о 1100 год.                                                                                               Місце проведення: Івано-Франківська область Тисменицький район с. Підлужжя, вул. Шевченка, 1, зал засідань Головного управління  Держпродспоживслужби в Івано-Франківськійhgsdpress34h33 області.      Захід спрямовано на привернення уваги суспільства до питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, дотримання санітарного законодавства та законодавства у сфері захисту і карантину рослин, захисту прав споживачів, контролю за регульованими цінами та практики проведення лабораторних досліджень на території області

 Для зручності представників ЗМІ, о 1015 год. буде надано транспорт від приміщення Івано-Франківської ОДА (представник Головного управління зустрічатиме біля центрального входу)

Обговорюватимуться питання:
1. Основні функції та стратегічні завдання служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
2. Безпечність харчових продуктів, поширення небезпечних інфекційних хвороб тварин та птиці (африканська чума свиней, вузликовий дерматит та інші)
3. Епідеміологічна ситуація в області, робота управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
4. Захист території області від проникнення карантинних організмів та пошкодження сільськогосподарської продукції шкодочинними організмами
5. Управління захисту споживачів – допомогти, роз’яснити, захистити – аналіз роботи.
6. Особливості контролю за регульованими цінами (Програма «Доступні ліки», формування тарифів в житлово-комунальній сфері)
7. Соціально-гігієнічний моніторинг води, харчових продуктів в дошкільних, загальноосвітніх навчальних та соціальних закладах

В прес-конференції братимуть участь: начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Гурський Роман Йосипович, начальники управлінь та спеціалісти за напрямками діяльності.

Представників ЗМІ просимо підтвердити участь в прес-конференції.

Контакти для детальної інформації:
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
м. Івано-Франківськ вул. Берегова, 24 тел. (0342) 51-13-89
Контактна особа: Сендецький Микола Петрович (050) 670-25-29

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук