Головне меню

На Снятинщині відбулось навчання з питань дотримання гігієнічних вимог щодо безпечності продуктів птахівництва

  17 січня 2018 р. на Снятинщині спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головногоук76ваіпегzzzz управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Івано-Франківської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання для уповноважених осіб, які забезпечують державний контроль за дотриманням необхідних гігієнічних вимог щодо гарантування безпечності готових харчових продуктів птахівництва на бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса птиці.


  Учасникам семінару доведено вимоги європейського законодавства, щодо виробництва продукції тваринного походження (регламенти ЄС 178/2002, 852/2004, 853/2004, 854/2004,882/2004 та інші), мікробіологічні критерії оцінки продукції птахівництва; звернено увагу на дотримання операторами ринку харчових продуктів гуманного поводження з птицею в процесі транспортування та забою, на проведення передзабійного огляду птиці та проведення ветеринарно-санітарної експертизи, поводження з недоброякісною продукцією і з побічними продуктами тваринного походження, а також на вимоги до ведення документації уповноваженими особами - лікарями ветеринарної медицини.
  Окрім згаданого, розглянуто питання виконання Загальнодержавної програми моніторингу залишків ветеринарних препаратів та інших забруднювачів в області у відповідності до директиви ЄС 96/23; опрацьовано порядок дій при отриманні позитивних результатів.
  Теоретичний матеріал було закріплено шляхом проведення практичних занять по відбору зразків для лабораторних досліджень.

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

Календар

Листопад 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2