Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

На Снятинщині відбулось навчання з питань дотримання гігієнічних вимог щодо безпечності продуктів птахівництва

  17 січня 2018 р. на Снятинщині спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головногоук76ваіпегzzzz управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Івано-Франківської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання для уповноважених осіб, які забезпечують державний контроль за дотриманням необхідних гігієнічних вимог щодо гарантування безпечності готових харчових продуктів птахівництва на бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса птиці.


  Учасникам семінару доведено вимоги європейського законодавства, щодо виробництва продукції тваринного походження (регламенти ЄС 178/2002, 852/2004, 853/2004, 854/2004,882/2004 та інші), мікробіологічні критерії оцінки продукції птахівництва; звернено увагу на дотримання операторами ринку харчових продуктів гуманного поводження з птицею в процесі транспортування та забою, на проведення передзабійного огляду птиці та проведення ветеринарно-санітарної експертизи, поводження з недоброякісною продукцією і з побічними продуктами тваринного походження, а також на вимоги до ведення документації уповноваженими особами - лікарями ветеринарної медицини.
  Окрім згаданого, розглянуто питання виконання Загальнодержавної програми моніторингу залишків ветеринарних препаратів та інших забруднювачів в області у відповідності до директиви ЄС 96/23; опрацьовано порядок дій при отриманні позитивних результатів.
  Теоретичний матеріал було закріплено шляхом проведення практичних занять по відбору зразків для лабораторних досліджень.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук