Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Відбувся семінар-навчання з актуальних питань роботи структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби
Нещодавно в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбувся триденний семінар-навчання з основних актуальних питань роботи структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
В заході взяли участь начальник районних, міських управлінь (відділів) Головного управління Держпродспоживслужби, керівники санітарного напрямку районних та міських управлінь (відділів), начальники районних та міських лікарень ветмедицини, директори державних міжрайонних та регіональної лабораторій Держпродспоживслужби, директори Івано-Франківської та Калуської державних міських лабораторій ВСЕ, керівники та спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби.
В ході семінару було проаналізовано порядок проведення санітарно-епідеміологічних розслідувань спалахів та групових харчових отруєнь, спрямованих на виявлення причин та умов, що призвели до виникнення і поширення інфекційних захворювань, особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства та надання адміністративних послуг. Особливу увагу було звернуто на порядок проведення лабораторних моніторингових досліджень у сфері санітарного законодавства на території Івано-Франківської області у 2017 році.
Учасниками заходу було обговорено порядок організації профілактичних заходів, що спрямовані на забезпечення епізоотичного благополуччя на території області, а також зосереджено увагу на основних положеннях Закону України «Про державний контроль за дотримання законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».
Не залишилось поза увагою питання впровадження система забезпечення безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР.
Окрім зазначеного, було вивчено порядок організації роботи із зверненнями, дотримання вимог Інструкції з діловодства щодо виконання контрольних завдань, підготовки та оформлення службових документів, а також мали місце виступи з кадрових питань: щодо порядку вступу на державну службу, проходження та припинення перебування на ній відповідно до ЗУ «Про державну службу» тощо, та з питань управління охороною праці, державного нагляду і громадського контролю охорони праці.
Учасники семінару мали змогу спільно обговорити ряд проблемних питань, отримати відповіді та висловити свою позицію.
За підсумками семінару-навчання розроблено програму вдосконалення роботи, основні напрямки та шляхи вирішення проблемних питань в роботі служби в 2018 році.
Останні новини
- Виявлено порушення фітосанітарних вимог при ввезенні з-за кордону дерев'яного пакувального матеріалу
- Результати реалізації програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» зацікавили представників Мінагрополітики України
- Система RASFF сигналізує: партію м’яса свинини з Нідерландів необхідно вилучити з обігу
- Основні вимоги до порядку ввезення насіння та садивного матеріалу на митну територію України
- На Снятинщині за участю спеціалістів Держпродспоживслужби відбулась нарада-навчання з аграріями та пасічниками району