Головне меню

Держпродспоживслужбою розпочато лабораторні дослідження в шкільних, дошкільних закладах та закладах соціального захисту

  На виконання доручення уряду щодо здійснення державного нагляду (контролю) за діяльністю дитячихіваsdfrfef шкільних, дошкільних закладів, закладів соціального захисту, де перебувають діти, незалежно від форми власності та підпорядкування, з метою створення власниками безпечних і нешкідливих умов для перебування дітей та здійснення контролю за якістю продуктів харчування, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з 18 жовтня 2017 року проводяться лабораторні дослідження харчових продуктів та об’єктів, підконтрольних державному санітарному нагляду у дошкільних, шкільних закладах освіти, закладах соціального захисту та соціального обслуговування, в яких перебувають діти по всій території області.

  Дослідженнями буде охоплено біля 600 загальноосвітніх, 230 дошкільних закладів освіти, 30 закладів соціального захисту.
Досліджуватимуться готові харчові продукти (перші та другі страви, гарніри, салати) по мікробіологічних показниках, збалансованість меню по калорійності. Лабораторному контролю буде піддано воду водопровідну та колодязну, робочі поверхні, на яких готується їжа (змиви з об’єктів).
  При виявленні відхилень від норми, спеціалісти районних та міських управлінь Держпродспоживслужби надаватимуть відповідні рекомендації щодо усунення недоліків, після чого будуть проведені додаткові лабораторні дослідження.
Дослідження проводяться Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби за кошти державного бюджету.

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

Календар

Липень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5