Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Представники Держпродспоживслужби Івано-Франківщини взяли участь у Європейському дні пасічника

 13-14 жовтня у м. Яремче пройшов «Європейський день пасічника в Карпатах»,hntrvt45ghf67 що був організований Міністерством аграрної політики та продовольства України, Спілкою пасічників України, Українською аграрною конфедерацією та проектом ЄС «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» Association4U.

 Метою заходу було встановлення широкого діалогу між державою, виробниками та експортерами меду, агробізнесом, науковцями, галузевими громадськими організаціями.

 В ході роботи було проаналізовано та обговорено такі питання: запровадження європейських норм в українське законодавство, співпраця агровиробників та пасічників, актуальні напрямки розвитку українського бджільництва, протидія отруєнню бджіл.
 В рамках заходу відбулися дискусійні панелі «Європейська інтеграція», «Кооперація», «Технології»; навчальні тренінги «Переваги Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» та «Європейські вимоги до українського меду»; конференція «Українське бджільництво. Виклики сучасності»; круглий стіл на тему «Захист бджіл».
 Учасниками Дня пасічника стали президент Спілки пасічників України В.Стретович, генеральний директор Української аграрної конфедерації П.Коваль, представники Мінагрополітики, Держпродспоживслужби, проекту ЄС, галузевих об’єднань для пасічників з країн ЄС, Туреччини, Грузії та Канади, а також пасічники з усієї України.
 В ході конференції «Українське бджільництво. Виклики сучасності» з доповіддю на тему «Європейські вимоги до продукції бджільництва» виступила Л.Шевага, начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2