Головне меню

Держпродспоживслужбою проведено навчання з питань дотримання санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів

  Одразу три семінари-навчання у сфері контролю за дотриманням санітарного законодавстварниа76рн7енто та безпечності харчових продуктів проведено в Головному правлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області протягом 10-12 жовтня 2017 року.

  Програму кожного заходу було зорієнтовано на відповідну категорію учасників.

 Найперше - особливості проведення моніторингових досліджень у сфері санітарного законодавства вивчали директори, спеціалісти відділів прийому зразків, бактеріологи та хіміки-токсикологи міжрайонних державних лабораторій та Івано-Франківської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби.
  Семінар-навчання щодо здійснення державного нагляду за полігонами твердих побутових відходів та дотриманням вимог санітарного законодавства щодо централізованого та децентралізованого водопостачання об’єднав спеціалістів територіальних підрозділів Держпродспоживслужби області, відповідальних за державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства.
  І на завершення, зважаючи на важливість питань лабораторного контролю харчових продуктів в шкільних, дошкільних навчальних закладах і соціальних установах, потребу детального аналізу правових та практичних аспектів методики розслідування позитивних результатів моніторингу, було організовано навчання для керівників територіальних підрозділів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини.