Головне меню

Операторам ринку Богородчанщини роз’яснено норми законодавства щодо безпечності та якості харчових продуктів

 26 липня 2017 року відбулася нарада у заступника голови Богородчанської райдержадміністрації644прверпдж90 за участю представників управління Держпродспоживслужби в Богородчанському районі та операторів ринку закладів громадського харчування району.

  В ході роботи розглянуто питання профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань, харчових отруєнь та ботулізму; ознайомлено власників та керівників закладів громадського харчування і торгівлі району з відповідними заходами по недопущенню виникнення даних захворювань серед населення; проаналізовано Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
  Працівники управління Держпродспоживслужби в Богородчанському районі звернули особливу увагу на те, що в Україні спостерігається погіршення ситуації, пов’язаної з реєстрацією випадків захворювань на ботулізм.
  Одним із важливих питань порядку денного було питання забезпечення району питною водою гарантованої якості.
  Учасникам заходу було наголошено на суворому дотриманні операторами ринку вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та загальних гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами.

1цукннн2паирьб8папа

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ