Головне меню

Оновлена інформація щодо заходів реагування Держпродспоживслужби на виникнення спалаху у Верховинському районі станом на 27.07.2017 р.

  Станом на 27.07.2017р. кількість постраждалих на гостру кишкову інфекцію в л555555шщгтнгштуристично-відпочинковому комплексі «Сяйво Карпат» с. Красноїлля, Верховинського району, Івано-Франківської області складає 36 осіб, у тому числі - 30 дітей; з лікарні виписано 30 осіб, з них - 24 дитини.


  За результатами обстежень даного закладу, проведених спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, було виявлено порушення вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, що ймовірно зумовили виникнення спалаху.

  Держпродспоживслужбою вжито адекватні до ситуації заходи реагування, а саме:
- винесено розпорядження про тимчасове призупинення діяльності закладу з поданням відповідної заяви до суду;
- складено протокол про правопорушення у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів та санітарного законодавства;
- направлено матеріали до ГУ Національної поліції щодо порушення кримінальної справи.
Проведення комплексу протиепідемічних заходів триває.
Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби.

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Травень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2