Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Відбулося навчання державних інспекторів з питань експорту української яловичини до країн Європейського Союзу
У зв’язку із здійсненням комплексу заходів щодо підготовки українських підприємств з переробки яловичини, з метою отримання ухвалення щодо експорту української яловичини до країн Європейського Союзу, 26 червня 2017 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбувся семінар-навчання для державних інспекторів на тему «Система управління безпечністю харчової продукції на базі вимог європейського законодавства».
В семінарі взяли участь державні інспектори Держпродспоживслужби обласних і районних управлінь, а саме : Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Вінницької областей.
Катерина Онул, радник з питань харчового законодавства Проекту WBG «Реформування інвестиційного клімату в Україні» та Віталій Башинський представник даного проекту, звернули увагу на базове законодавство операторів ринку харчових продуктів, характерні риси контролю в ЄС, на основні заходи, які необхідно здійснити на місцях щодо підготовки українських підприємств з переробки яловичини для експорту. Також наголосили на організації контролю на науковій основі, забезпеченні гігієни вздовж усього ланцюга, превентивному контролі та превентивному забезпеченні безпеки, своєчасному інформуванні всіх задіяних сторін про потенційні та наявні загрози (RASFF), прозорості ланцюга постачань- простежуваність з метою своєчасного відкликання.
За підсумками навчання інспектори одержали відповідні сертифікати.
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |