Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Прикарпатті пройшов семінар для операторів ринку харчових продуктів за підтримки міжнародного проекту ЄС «SWECO»
13 червня 2017 року в м. Івано-Франківську для операторів ринку харчових продуктів Прикарпаття та Буковини в рамках Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» відбувся семінар-навчання на тему: «Нове законодавство. Офіційний контроль операторів ринку. Права та обов’язки компетентного органу та операторів ринку. Практичні аспекти НАССР». Навчання проведено за підтримки міжнародного проекту Європейського союзу «SWECO».
У його роботі взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, департаменту агропромислового розвитку ОДА, експерти проекту «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» та більше 70 представників харчового бізнесу.
Присутнім роз’яснено окремі положення нового харчового законодавства, ознайомлено із новим підходом до системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків, з принципами категоризації підприємств.
Звернено увагу на дотримання операторами ринку харчових продуктів вимог харчового законодавства та на передбачувану відповідальність їх за порушення, зокрема на забезпечення належної виробничої практики, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності по харчовому ланцюгу, запровадження процедур заснованих на принципах системи HACCP.
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |