Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Увага! Смертельна небезпека в харчових продуктах!

 За останній тиждень в Україні, зокрема в м.Києві, склалася неблагополучна ситуація щодо53b62717757e27032ce36333e4cb4e0d захворювання на ботулізм серед населення, яка пов’язана із вживанням в’яленої риби промислового виробництва, придбаної у торговельній мережі. Зареєстровано 3 випадки захворювання, в результаті якого постраждало 3 особи, один випадок летальний.
 Виробником рибної продукції, яка реалізовувалась гіпермаркетом «Караван» та супермаркетом «Мегамаркет» є ФОП Меркулов А.В., а постачальником ТОВ «ЧУДО-ЮДО» міста Світловодськ Кіровоградської області.


 Слід зазначити, що в м. Києві з 29 травня 2017 року введена тимчасова заборона на реалізацію зазначеної рибної продукції, підприємство ФОП Меркулов А.В. призупинило виробництво до закінчення розслідування, зразки продукції підприємства-виробника направлено для дослідження на визначення наявності та типу ботулотоксину до бактеріологічної лабораторії. На даний час за результатами проведеної перевірки здійснюються заходи з відкликання виробником продукції, яка може бути потенційним джерелом інфекції.
  Водночас 30.05.2017 отримано оперативну інформацію від Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області щодо реєстрації ще одного лабораторно підтвердженого випадку ботулізму в жінки, який також ймовірно пов’язаний із вживанням риби даного виробника, яка була придбана у супермаркеті «Фреш» у м. Херсон.
 Для запобігання виникнення випадків ботулізму, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області через уповноважених (офіційних) лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль на підприємствах торговельної мережі в області, проводиться інформування операторів ринку, що здійснюють обіг харчових продуктів (супермаркети, оптові бази, агропродовольчі ринки тощо) про випадки захворювання на ботулізм у м. Київ та м. Херсон, пов’язаних з вживанням у їжу риби, придбаної у супермаркетах. За попередньою інформацією небезпечна в’ялена риба реалізовувалась в магазині «Альянс - Маркет» («Арсен»), який розташований за адресою: м. Івано – Франківськ, вул. Миколайчука, 2.
 За ініціативи Головного Управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області вся продукція знята з реалізації та поміщена на відповідальне зберігання. Проте, та частина продукції, яка була реалізована напередодні, може становити смертельну небезпеку.
 З метою запобігання зараженню смертельно – небезпечною хворобою – ботулізмом, Головне Управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області застерігає від вживання в’яленої риби виробництва ФОП Меркулов А.В., постачальником якої є ТОВ «ЧУДО-ЮДО» міста Світловодськ Кіровоградської області, придбаного в магазині «Альянс - Маркет» («Арсен»), який розташований за адресою: м. Івано – Франківськ, вул. Миколайчука, 2.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2