Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Освоєння нових технологій в ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат»

   27 квітня 2017 року працівники Головного управління Дежпродспоживслужби в433sadasd Івано-Франківській області - заступник начальника Сендецький М.П., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Бубна О.М., в. о. начальника управління Дежпродспоживслужби в місті Івано-Франківську Онищук І.С. - взяли участь в запуску нової технологічної лінії на ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат», де відбулась презентація системи охолодження і різки хлібобулочної продукції литовської системи Toolbox.


  Від Головного управління Дежпродспоживслужби в області виступив заступник начальника Сендецький М.П., який привітав колектив Івано-Франківського хлібокомбінату із ще одним значним кроком в процесі модернізації виробництва, що дає змогу нашим споживачам отримувати якісну і безпечну продукцію. Запуск в експлуатацію системи охолодження і різки хлібобулочної продукції дає можливість логічного завершення впровадження системи НАССР на даному виробництві. Крім того відмітив важливість співпраці виробників і контролюючих органів з метою досягнення високих стандартів якості і безпеки харчових продуктів.
Варто зазначити, що розмір іноземних інвестицій на реалізацію проекту становив 1 млн. 200 тис. дол. США.
Гості мали змогу ознайомитись із роботою нової системи та оглянути технологічний процес на хлібокомбінаті.

xlib2xlibbb

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук