Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Відбулося чергове навчання аудиторів з процедур, заснованих на принципах НАССР

  3-4 квітня 2017 року у Львові відбулося продовження навчання аудиторів процедур,qw21wew заснованих на принципах НАССР в рамках програми Всеохоплюючої інституційної розбудови Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».
  Усього в навчанні взяли участь 17 представників головних і районних управлінь Держпродспоживслужби, а саме Івано-Франківської, Львівської, Волинської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької областей.
В програму навчання було включено ряд питань: про систему контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків і важливості використання найкращої практики для виробництва безпечних харчових продуктів, прагнення створити платформу для обміну знаннями та інформацією про різні аспекти харчового сектора.
 Окрема увага приділялася процедурам, які забезпечують ефективність системи НАССР – простежуваність, коригувальні заходи, вилучення, відклик, навчання персоналу, процедури валідації та верифікації як інструмент внутрішнього контролю операторів ринку, оцінювання їх впровадження. Огляд процедури аудиту. Важливою частиною навчання для державних інспекторів Держпродспоживслужби було проведення підготовки до пілотних аудитів.
 Яна Добідовська, заступник керівника Проекту, старший радник з питань європейського законодавства, ознайомила аудиторію з новинами в області харчового законодавства, а саме: спеціальними гігієнічними вимогами до харчових продуктів тваринного походження, проектом нормативного акту щодо інформування споживачів.
 Після кожної тематичної сесії відбувалися панельні дискусії, під час яких учасники навчань мали змогу задати доповідачу і спільно обговорити найбільш актуальні питання.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук