Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Навчання керівників (власників) потужностей, що займаються виробництвом харчових продуктів на Снятинщині

 24.01.2017 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужбиawd222 в Івано-Франківській області проведено навчання з керівниками (власниками) потужностей Снятинського району, які займаються виробництвом харчових продуктів.

  Начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в області Шевага Л.В. ознайомила присутніх зі структурою та напрямками роботи Держпродспоживслужби, котра об’єднала в одну структуру декілька контролюючих служб, що в свою чергу має зменшити негативний вплив на ведення бізнесу. Підтвердженням цього є спрощена видача експлуатаційних дозволів, реєстрація підприємств в єдиний державний реєстр.


  В ході роботи до операторів ринку, що займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів, доведено основні положення Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме:
- забезпечення дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва (дана норма набула чинності з 20.09.2016 року);
- розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (ця норма набирає чинності для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) з 20.09.2017 року;
- для потужностей, що проводять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких відсутні необроблені інгредієнти тваринного походження, - норма набуває чинності з 20.09.2018 року, крім малих потужностей;
- для малих потужностей - з 20.09.2019 року.
  Окрім зазначеного, було розглянуто розділ даного закону про обов’язки та відповідальність операторів ринку за виробництво небезпечних продуктів.
Важливим було донести до учасників навчання переваги впровадження системи НАССР на прикладі їх власних підприємств, наголосивши при цьому, що дана система є запобіжною і передбачає проведення систематичної ідентифікації, оцінювання та контролю небезпечних чинників у критичних точках технологічного процесу виробництва.
Навчання мало форму конструктивного діалогу між керівниками підприємств Снятинщини та спеціалістами Держпродспоживслужби.

4errtgdd

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук