Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Про запровадження державного регулювання цін на основні споживчі товари з 01 січня 2017 року

  З метою забезпечення контролю за дотриманням законодавства про державне регулюванняbjhbjhb76f цін на основні споживчі товари Головне управління Держпродспоживслужби повідомляє, що Постановою «Про реалізацію пілотного проекту щодо тимчасового обмеження застосування постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. №1548 та постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2007 р. №1222» від 22 вересня 2016 року № 656 Уряд запровадив пілотний проект щодо ціноутворення на товари та послуги у галузі виробництва й реалізації продовольчих товарів.
  Пілотний проект передбачав скасування цінового регулювання на продовольчі товари з 1 жовтня 2016 року на три місяці, протягом яких відбуватиметься ретельний моніторинг цін.
  З 1 жовтня протягом трьох місяців вивчалася динаміка цін, та за результатами моніторингу Уряд ухвалить рішення про скасування, обмеження або поновлення такого регулювання.
  Одночасно нагадуємо, що дія пілотного проекту закінчилася і з 01 січня 2017 р. діє державне регулювання цін на основні споживчі товари відповідно до вимог розпорядження Івано-Франківської ОДА від 15.10.2009р. № 615 «Про упорядкування положень розпоряджень голови облдержадміністрації щодо регулювання цін на продовольчі товари», яким встановлено для всіх суб?єктів господарювання :
1. граничний рівень рентабельності при виробництві:
1.1. борошна вищого, першого і другого сорту, борошна житнього обдирного в розмірі 5 відсотків;
1.2. хліба вагою більше як 500 гр. простої рецептури, без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів:
- з борошна пшеничного вищого сорту в розмірі 8 відсотків;
- з борошна пшеничного першого,другого ґатунку та суміші борошна пшеничного, борошна житнього, хліба і хлібобулочних виробів для діабетиків в розмірі 5 відсотків.
2. граничний рівень торговельних (постачальницько-збутових) надбавок без врахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні в розмірі на:
2.1. хліб – 10 відсотків;
2.2. борошно, макаронні виробів, крупи, цукор, яловичину,свинину, м’ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сметану, сир, масло вершкове,олію соняшникову, яйця курячі – 15 відсотків.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4