Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи

 Головне управління Держпродспоживслужби в області інформує, що, наказом343stre68 Держпродспоживслужби України від 23.12.2016 року № 517 «Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги» затверджено тимчасову технологічну картку адміністративної послуги: видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи.
  Зазначена технологічна картка вводиться тимчасово до врегулювання питання щодо можливості здійснення державної санітарно-епідеміологічної експертизи та підписання відповідних висновків посадовими особами територіальних органів.
 Впровадження чіткого механізму проходження документів дозволить суб’єктам господарювання проводити планові заходи щодо здійснення своєї діяльності.

Читайте детальніше :

Наказ від 23.12.2016 року № 517 «Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги»

Актуальна інформація щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук