Головне меню

Питання запровадження принципів системи НАССР зібрало за «круглим столом» операторів ринку Тисмениччини

 Спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головногоsss44z управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 15.12.2016 року проведено засідання «круглого столу» за участю керівників (власників) потужностей, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів Тисменицького району.


 Представників підприємств ознайомлено з основними положеннями вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а саме:

- забезпечення дотримання гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу (стаття 20, розділ VII статті 40-51, який набирає чинності з 20.09.2016 року);
- розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (ця норма набирає чинності для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) з 20.09.2017 року;
- забезпечення простежуваності за принципом «крок вперед – крок назад» (статті 20, 22);
- відповідальність в межах діяльності, яку вони здійснюють (стаття 64).
В ході обговорення учасники отримали відповіді на ряд запитань та висловили думку про важливість подібних заходів.

ainzvay

dray

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Червень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30