Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Нарада з директорами навчальних закладів, приватними підприємцями харчоблоків шкіл міста Івано-Франківська

  07 вересня 2016 року в приміщенні СШ № 11 відбулася нарада з директорами навчальних закладів,кккккк приватними підприємцями харчоблоків шкіл м. Івано-Франківська.
  Спеціалістами управління Держпродспоживслужби в м. Івано-Франківську висвітлено питання: санітарно-гігієнічні вимоги при організації харчування учнів, вимоги до складання примірних двотижневих меню, режиму харчування. Також присутніх ознайомлено з вимогами Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів (ДСанПІН 5.5.2.008-01), постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування в навчальних та оздоровчих закладах», порядком організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах , затвердженого наказом МОЗ України, МОН України 01 червня 2005 року № 242/329, зареєстрованого у міністерстві юстиції України 15 червня 2005 року за № 661 /1094.
 Спеціалістами Держпродспоживслужби дано вичерпні відповіді на ряд питань приватних підприємців щодо організації харчування.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук