Головне меню

Подати звернення

Спеціалісти Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області навчаються

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області з часу свого створення приділяє значну увагу навчанню та підготовці спеціалістів різних напрямків.Протягом липня 2016 року проведено три семінари-навчання:povishenie-kvalifikacii- із керівниками та спеціалістами управлінь Держпродспоживслужби в районах і містах головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за участю заступника директора Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА та т.в.о. директора ДУ «Івано-Франківський ОЛЦ ДСЕСУ» проведено семінар-навчання на тему «Захист населення від інфекційних хвороб та отруєнь під час проведення масових заходів», на якому обговорено «Тимчасовий регламент взаємодії щодо розслідування випадків групових захворювань населення на кишкові інфекції та харчові токсикоінфекції», який покроково розписує весь комплекс дій спеціалістів різного підпорядкування, починаючи від звернень хворих до лікувального закладу (з моменту виникнення підозри на групове захворювання населення на кишкову інфекцію чи харчову токсикоінфекцію), включаючи проведення епідеміологічного розслідування, проведення етіологічного розшифрування випадків групового кишкового інфекційного захворювання аж до організаційних заходів, що пов'язані із інформуванням органів влади.

- спеціалістами сектору правового забезпечення головного управління Держпродспоживслужби в області для спеціалістів управлінь проведено семінар-навчання «Вимоги законодавства при здійсненні державного контролю» на якому, роз’яснено вимоги положень Закону України «Про звернення громадян», обговорено проблемні питання здійснення функцій державного контролю (нагляду), викликало дискусію застосування окремих статей Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»

x00eb5a0ejpg02062012232254 w300-із спеціалістами відділів за дотриманням санітарного законодавства територіальних управлінь Держпродспоживслужби в області проведено семінар-навчання по організації роботи відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, розглянуто питання порядку розгляду підготовки та видачі документів дозвільного характеру та ін.
Згідно планів роботи будуть проведенні семінари-навчання для уповноважених осіб, щодо забезпечення державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог щодо гарантування безпечності готових харчових продуктів тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса, для спеціалістів районних (міських) лікарень ветеринарної медицини з питань профілактики африканської чуми свиней.
  Такі навчання дозволяють донести до відома спеціалістів на місцях необхідну інформацію, надати роз’яснення щодо застосування нових норм законодавства в роботі служби, належно налагодити роботу структурних підрозділів та співпрацю з зацікавленими установами та організаціями Івано-Франківської області.

к
wewwewew

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук