Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

На Прикарпатті нове харчове отруєння

    Мешканці Надвірнянського району Івано-Франківської області потрапили до лікарні через спалах харчової токсикоінфекції. be80ba5b8cf64efd2bc26a913b7bbca7
Станом на 29.06.2016 р. 28 осіб, з яких 5 – діти, госпіталізовано до інфекційного відділення Надвірнянської ЦРЛ та 1 особа – до Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні, 7 осіб знаходяться на амбулаторному лікуванні.
   Своє захворювання постраждалі пов’язують з участю у весіллі, яке проходило в закладі громадського харчування «Діброва» смт. Богородчани, Івано-Франківської області 25-26 червня.
   Встановлено попередній діагноз – гастроентероколіт середньої важкості. Хворі скаржились на підвищення температури тіла до 38-39С, блювання, пронос, нудоту, явища загальної інтоксикації, болі в животі.
   Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області спільно з іншими зацікавленими службами розпочала комплекс санітарно-протиепідемічних заходів для встановлення причин спалаху.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук