Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Перебування інспекторів ветеринарного нагляду Республіки Азербайджан в Україні та області

trdryu56u65
        В період з 15 по 22 травня 2016 року  в Україні перебували інспектори ветеринарного нагляду Республіки Азербайджан  з метою перевірки вітчизняних підприємств, виробників м’ясної та молочної  продукції на відповідність ветеринарно-санітарним вимогам і нормам для  експорту продукції до Азербайджану.   
      В нашій області проведено перевірку ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат», який  протягом  двох останніх років експортує м’ясну  продукцію в Республіку Азербайджан.
      Азербайджанською стороною дана позитивна оцінка роботі спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та управління Держпродспоживслужби в м. Івано-Франківську щодо здійснення державного контролю за безпечністю харчових продуктів і визнано належну роботу служби по підготовці підприємства до інспектування, відзначено високий рівень знань та належне виконання обов’язків уповноваженою особою, якій делеговано повноваження щодо здійснення державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог та  роботу групи НАССР щодо виробництва безпечної та якісної продукції.
       За результатами звіту перевірки заявлених підприємств державною службою ветнагляду Республіки Азербайджан буде надано перелік підприємств, яким дозволено експорт.
 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук