Головне меню

Подати звернення

21 травня 2019 р.

27 травня 2019 року о 10-00 год. відбудеться навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань захисту прав споживачів для працівників системи Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств.

Запрошуються: голови правлінь споживспілки, їх заступники по торгівлі, керівники торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків, підпорядкованих Облспоживспілці.

Основні питання, що будуть розглянуті в рамках заходу:


1. Функції Держпродспоживслужби щодо дотримання операторами ринку харчових продуктів чинного законодавства.
2. Профілактика виникнення харчових отруєнь.
3.Особливості реалізації непродовольчої групи товарів в контексті законодавства про захист прав споживачів, ринкового та метрологічного нагляду.
4. Вимоги до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства
5. Особливості впровадження процедур заснованих на принципах НАССР для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків.
6. Маркування харчових продуктів. Надання інформації для споживачів щодо харчових продуктів.

Місце проведення: м. Івано-Франківськ вул. Грушевського, 11
зал засідань Облспоживспілки.

Контактний телефон: (0342) 51-13-89, Шевага Лариса Валер’янівна.

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Пошук