Головне меню

Подати звернення

7 порад держпродспоживслужби ресторатору, щоб запобігти виникненню харчових отруєнь

doc7 порад держпродспоживслужби ресторатору, щоб запобігти виникненню харчових отруєнь.doc

Пам'ятка - Африканська чума свиней

docПам’ятка - Африканська чума свиней.doc

ОБЕРЕЖНО – КАРТОПЛЯНА ХВОРОБА !

docКОРИСНІ ПОРАДИ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ

Пам’ятка - основні вимоги ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

docПам’ятка - основні вимоги ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».doc

Рекомендації щодо запобігання харчових отруєнь та кишково шлункових захворювань під час організації масових заходів для операторів харчових продуктів та організаторів заходів.

docРекомендації щодо запобігання харчових отруєнь та кишково шлункових захворювань під час організації масових заходів для операторів харчових продуктів та організаторів заходів.doc

Гаряча лінія

Календар

Березень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Пошук