Головне меню

Випадок харчового отруєння в Івано-Франківському ресторані розслідується Держпродспоживслужбою

    Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що в суботу 09 вересняrestiofg64h 2017 року після весілля, що відбулось в ресторані «Голден-Тайм» (м. Івано-Франківськ), занедужало 14 чоловік.  Станом на  10. 00 год.  12 вересня 2017 року з харчовим отруєнням госпіталізовано 14 осіб, з них - 1 дитина; 3 осіб лікуються амбулаторно вдома. Всім хворим виставлено діагноз «гострий гастроентероколіт середньої важкості».

  Частину страв для весілля готували кухарі ресторану, а деякі харчові продукти завезли замовники. З них було сервіровано «Козацький стіл», «Рибний стіл», «Candybar», солодкий стіл, бар з алкогольними напоями та мінеральною водою.

  Адміністрація закладу не проконтролювала якість харчових продуктів, які довезли організатори весілля.

  З метою проведення розслідування випадку даного харчового отруєння спеціалістами управління Держпродспоживслужби 11 вересня проведено опитування хворих та санітарно-гігієнічне обстеження ресторану «Голден-Тайм». Під час розслідування відібрано 4 зразки харчових продуктів, 20 змивів та 1 проба води на пат.флору.

  За результатами обстеження адміністрації закладу направлено  розпорядження про тимчасове припинення роботи ресторану на 10 днів до закінчення епідрозслідування. Матеріали по даному випадку подані до правоохоронних органів.

  

Пошук

Вхід

Гаряча лінія

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ

Календар

Листопад 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2