Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

В Держпродспоживслужбі розглянули питання організації навчання осіб, відповідальних за харчування дітей в дитсадках і школах

  5 вересня 2017 року в Головному управлінні  Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіhkolarerrr проведено семінар-навчання начальників районних (міських) управлінь та  відділів щодо розробки тематики та проведення навчань з особами, відповідальними за організацію харчування дітей в дошкільних та шкільних навчальних закладах.

  В ході роботи йшлося про основні завдання Держпродспоживслужби щодо профілактики харчових отруєнь, інформування, осіб відповідальних за організацію харчування дітей в дошкільних та шкільних навчальних закладах щодо створення належних умов для харчування дітей та дотримання операторами ринку харчових продуктів гігієнічних вимог.

  До учасників було доведено вимоги до постачання харчової продукції та сировини в дошкільні та шкільні навчальні заклади освіти, обов`язки операторів ринку харчових продуктів згідно ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

  Окрім іншого, було детально проаналізовано гігієнічні вимоги до роботи кухні, шкільного буфету; посадові обов’язки осіб, відповідальних за організацію харчування дітей в дошкільних та шкільних навчальних закладах освіти, комірника, зав. харчоблоком, працівників кухні; санітарно-гігієнічні вимоги до харчоблоків (в т.ч. до устаткування), до організації харчування та ведення необхідної документації.

 Не залишились поза увагою питання здійснення лабораторного  контролю сировини та готової продукції, а також дотримання законодавства про захист споживачів при організації харчування в навчальних закладах

Семінар завершився дискусією та обговоренням проблемних питань.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук