Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Представників сільгосппідприємств ознайомлено із вимогами Євразійського економічного Союзу при експорті сільгосппродукції

  06 вересня 2017 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбувся семінар-навчання на тему: «Вимоги Євразійського економічногоguiern5 Союзу при експорті сільськогосподарської продукції щодо підтвердження її походження із зон вільних від регульованих шкідливих організмів».

  В заході взяли участь представники сільгосппідприємств, зернотрейдерів області, державні фітосанітарні інспектори управління фітосанітарної безпеки.

 В ході роботи учасників семінару було ознайомлено із фітосанітарними вимогами країн-членів Євразійського економічного Союзу (Росії, Білорусії, Казахстану, Вірменії та Киргизстану) до сільськогосподарської продукції, яка буде експортуватися в ці країни. Особливістю даних вимог є документальне підтвердження того, що продукція вирощена в зоні, вільній від регульованих шкідливих організмів.

  До слухачів було доведено «Порядок офіційного встановлення та/або підтримання статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів, позбавлення такого статусу, його поновлення та інші умови офіційного встановлення місця виробництва або виробничої ділянки», затверджений наказом Мінагрополітики України від 07.12.2012 року № 487.

  Особливу увагу було звернуто на те, що в період після  збирання урожаю                                     сільськогосподарських культур (припинення вегетації) фітосанітарні інспектори  не зможуть  провести обстеження  з відбором зразків та підготувати наказ про визнання місця виробництва сільськогосподарської продукції  вільного  від регульованих шкідливих організмів, а тому  виробники продукції повинні звертатися з відповідною заявою на проведення обстежень лише  в період вегетації культур.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук