Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Новий спалах харчової токсикоінфекції в місті Калуш

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіotruyennya-e1442396838740 інформує щодо спалаху гострого гастроентероколіту в закладі громадського харчування піцерії «Палермо», яка знаходиться за адресою: вулиця Л.Українки, 15а, місто Калуш, Івано-Франківської області.
 Станом на 9 годину 22.09.2016р. всього госпіталізовано 11 осіб, в тому числі 2 дітей віком до 15 років, в інфекційне відділення Калуської ЦРЛ. Хворі звернулись за медичною допомогою та були госпіталізовані 20.09.2016р та 21.09.2016р. зі скаргами на загальну слабкість, нудоту, блювоту, багаторазовий стілець, підвищення температури тіла до 39 градусів С. Всі хворі напередодні та в день захворювання відвідували піцерію «Палермо». У всіх хворих попередній діагноз «Гострий гастроентероколіт». При проведенні епідрозслідування встановлено, що спільними стравами для всіх хворих було вживання салату «Цезар», заправленого фірмовим соусом «Цезар», піц «Палермо» і «Верона». Стан хворих розцінюється як середньої важкості.
 На даний час епідрозслідування спалаху гострої кишкової інфекції триває, проводиться санітарно-епідеміологічне обстеження закладу, комплекс протиепідемічних та профілактичних заходів.
Розпорядженням в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в місті Калуш піцерію «Палермо» закрито до закінчення епідрозслідування.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук