Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Щоб уникнути харчових отруєнь – споживайте продукти харчування правильно!
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області застерігає жителів краю: кількість харчових отруєнь та захворювань, пов’язаних із вживанням харчових продуктів, суттєво зростає саме влітку.
Адже спека створює ідеальні умови для поширення збудників, що викликають захворювання на кишкові інфекції. Ці збудники найчастіше потрапляють до організму через брудні руки, а також із неякісними або зіпсованими продуктами харчування.
Основними причинам гострих кишкових інфекцій є:
- недотримання правил особистої гігієни,
- недотримання умов і термінів зберігання сировини та готових страв,
- вживання неякісних харчових продуктів, які містять збудник захворювання тощо.
Практика показує, що більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів.
Фахівці наголошують на необхідності дотримання наступних правил як організаторами (заклади громадського харчування), так і учасниками різного роду святкувань:
- суворо дотримуйтесь правил особистої гігієни перед приготуванням їжі, її прийомом, після відвідування вбиральні;
- не залишайте готову їжу на столі довше ніж на дві години.;
- ні в якому разі не зберігайте їжу, яка залишилася після святкування в закладі чи після пікніка, для споживання на наступні дні;
- добре проварюйте продукти, особливо м’ясо, птицю, яйця і рибу; молоко перед споживанням обов’язково кип’ятіть;
- свіжі овочі та фрукти ретельно промивайте проточною водою;
- зберігайте сирі продукти (м’ясо, рибу) окремо від готових страв;
- не купуйте продукти харчування на стихійних ринках або з рук у приватних осіб;
- купуючи продукти, звертайте увагу на умови їх зберігання та термін придатності.
У разі появи перших ознак кишкової інфекції – нудота і блювота, діарея, слабкість і нездужання, болі в шлунку, озноб, підвищення температури – терміново звертайтесь до найближчої лікувальної установи. Самолікування небезпечне для здоров'я!
Останні новини
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |