Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Популярність фермерських господарств, що вирощують ягоди, на Прикарпатті зростає

 Популярність фермерських господарств, що вирощують ягоди, на Прикарпатті зростаєvcbbdsfdsssssffffsaa Останніми роками Україна переживає ягідний бум, зокрема і на території Прикарпаття зростають площі насаджень, насичується ринок, налагоджується експорт продукції, насамперед у країни Європейського Союзу.

Вирощування найбільш традиційних для Прикарпаття ягід через сезонне перевиробництво, створене, перш за все, дрібними виробниками. На сьогодні ринок, зокрема, європейський, породжує попит на все нові, ще вчора екзотичні, а сьогодні присутні скрізь, ягоди, що залишаються високоприбуткові. І, як сподіваються деякі учасники ринку, залишатимуться такими певний період.

Найбільш популярними ягодами, які вирощуються на Прикарпатті, є полуниця, малина, ожина, лохина, червона та чорна смородина. Крім того на ринку зустрічаються дикоросла чорниця, суниця та брусниця.

Вирощування ягід – сезонний бізнес. Найбільше їх купують у червні-серпні. Полуниця на продаж найбільш вирощують у червні. Малина найбільший прибуток фермерам приносить у липні-серпні.

Сьогодні лохина – одна з найдорожчих ягід. Крім того, лідер зі зростання кількості плантацій.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує: відповідно до українського законодавства всі оператори ринку, які займаються виробництвом харчових продуктів, в тому числі первинним виробництвом, яким являється вирощування ягід, повинні бути зареєстровані в Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

Дана реєстрація проводиться в територіальному органі компетентного органу Держпродспоживслужби за зверненням оператора ринку та є безкоштовною.

Крім того, оператор ринку бере на себе зобов'язання вирощувати та реалізовувати якісну та безпечну продукцію для здоров'я людей, а це передбачає проведення лабораторного контролю, в тому числі мікробіологічного.

Нагадуємо операторам ринку, що відповідно до державного законодавства фермерські господарства, які займаються вирощуванням та реалізацією харчових продуктів, підлягають державному контролю та нагляду і за його порушення несуть відповідальність.

 

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1