Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба Прикарпаття передала корисні подарунки до Надвірнянського будинку дитини та Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей

 Згідно чинного законодавства, управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіdgfdfhdfhfffffrttttt здійснює систематичний відбір зразків нехарчової продукції для проведення експертизи.

 Використані зразки продукції уціняються і продаються через прилюдні торги (аукціони). Якщо таку продукцію ніхто не купив через аукціон, Головне правління може подати на розгляд спеціальної комісії (з вирішення питань щодо реалізації та знищення використаних під час проведення експертизи зразків нехарчової продукції) пропозицію щодо безоплатної передачі використаних зразків закладам охорони здоров’я, освіти, соціального забезпечення та соціального захисту.

 Так, минулого тижня після попередніх перемовин з представниками Служби у справах дітей Івано-Франківської ОДА, згадана комісія вирішила передати на безоплатній основі окремі товари (що не були продані під час останнього аукціону) до Надвірнянського будинку дитини та Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей, що розташований у м. Тлумач.

 Тож перші отримали світлодіодний прожектор, планшет, роутер WI-FI, парову праску, машинку для стрижки та прожектор, а другі – автоматичний стабілізатор, електричний чайник, пральну машину, пилосмок, мобільний зарядний пристрій, світильники (садово-парковий, бра та стельовий), осушувач повітря та іграшку-трек.

 Держпродспоживслужба Івано-Франківщини уже не вперше використовує законодавчі підстави для благодійності. Така практика буде застосовуватись і надалі.

 

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук