Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за минулий тиждень (період з 16 до 22 листопада 2020 року): - всього перевірено 2671 об’єкт;
- виявлено 185 порушень (14%), складено 135 протоколів, 122 приписи, 32 листи направлено в органи місцевого самоврядування, 12інформацій до Національної поліції.
Зокрема перевірено:
- 584 заклади громадського харчування: 23 порушення (4%), 19 протоколів, 12 приписів;
- 35 закладів дошкільної освіти: 3 порушення (9%), 3 приписи;
- 50 закладів загальної середньої освіти: 10 порушень (20%), 4 протоколи, 7 приписів, 3 листи направлено в органи місцевого самоврядування ;
- 830 об’єктів торгівлі продовольчими товарами: 94 порушення (11%), 79 протоколів, 69 приписів, 18 листів направлено в органи місцевого самоврядування, 5 листів - в органи Національної поліції;
- 975 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами: 27 порушень (3%), 6 протоколів, 16 приписів, 7 листів направлено в органи Національної поліції;
- 107 агропродовольчих ринків: 19 порушень (18%), 23 протоколи, 10 приписів, 11 листів направлено в органи місцевого самоврядування;
- 90 інших об’єктів (ВНЗ, ПТУ, гуртожитки, перукарні, стоматкабінети, промислові ринки): 9 порушень (19%), 4 протоколи, 5 приписів.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Як повернути товар належної якості під час локдауну
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
