Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Жителям Прикарпаття – якісне насіння!
Реформування системи сертифікації насіння і садивного матеріалу, системи державного нагляду у сфері насінництва та розсадництва, а також дія мораторію в попередні роки на проведення планових заходів державного нагляду призвели до збільшення випадків реалізації некондиційного насіння.
Зважаючи на те, що захист прав споживачів, покращення добробуту та якості життя жителів Прикарпаття – основне завдання Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, спеціалістами управління фітосанітарної безпеки протягом лютого-березня поточного року здійснювався моніторинг посівних якостей насіння у мережі роздрібної торгівлі, а також оптових постачальників з відбором зразків насіння та подальшим проведенням досліджень у ДУ «Івано-Франківська фітосанітарна лабораторія».
За період моніторингу було відібрано 888 зразків на визначення посівних якостей у 60 суб’єктів господарювання. З них: зернових культур – 28, овочевих – 726, технічних – 33, багаторічних трав – 45, квітів – 56. Серед всього проаналізованого насіння 90% (796 зразків) є кондиційним, відповідно некондиційним виявилося 10% (92 зразки).
27 суб’єктам господарювання направлено листи з вимогою негайно вилучити з обігу некондиційне насіння. Від усіх отримано відповіді про виконання умов листів.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
- Підсумки-2020: результати здійснення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог на прикарпатських бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
