Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
Якість питної води на контролі Держпродспоживслужби
На виконання Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 р. «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавiрусом SARS-CoV-2» введеного в дію Указом Президента України від 13.03.2020 р. № 87/2020 р., статті 39 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та доручення Держпродспоживслужби від 16.03.2020 р. № 601-10.1/15, з метою запобігання негативному розвитку епідситуації та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в межах повноважень посилило державний санітарно-епідеміологічний нагляд за дотриманням вимог санітарного законодавства на об’єктах систем водопостачання та водовідведення населених пунктів.
Спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування систематично проводяться перевірки дотримання режиму охорони, господарської та іншої діяльності в зонах санітарної охорони джерел та об’єктів централізованого питного водопостачання та правил їх експлуатації, встановлення режимів їх роботи, правил користування водозабірними спорудами, призначеними для задоволення потреби споживачів у питній воді.
В результаті проведеної роботи перевірено 52 об’єкти водопостачання, в т. ч. централізованого - 24, децентралізованого - 28. Виявлено порушення на 19 об’єктах, в т. ч. централізованого - 9 , децентралізованого - 10.
Спеціалісти Івано-Франківської регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби провели відбір та лабораторні дослідження 73 проб води з центральних водопроводів (виявлено відхилень – 6), 103 проби вроди із джерел децентралізованого водопостачання (відхилень- 20), 18 проб води з поверхневих водойм 1-ї категорії (відхилень- 2).
Дослідження води проводяться за мікробіологічними, фізико-хімічними та вірусологічними показниками.
За наслідками проведених перевірок та лабораторних досліджень складено 20 приписів та направлено 28 рекомендаційних листів з пропозиціями щодо усунення встановлених порушень та невідповідностей.
Робота в даному напрямку продовжується.
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Увага! Повідомлення RASFF: в неочищеному насінні кунжуту, що експортувалось з Індії через Нідерланди до країн-членів ЄС та до України, виявили оксид етилену
- Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів та споживачів: встановлено неточність факту
- Перелік препаратів по програмі «Доступні ліки» розширено
- В 2020 році на Прикарпатті значно модернізовано шкільні харчоблоки
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
