Головне меню

Впровадження здорового харчування в освітніх закладах

 У межах програми «Нове шкільне харчування» розроблений збірник рецептів для їдалень освітніх закладів, який підготував відомий кулінар Євген Клопотенко.fdg34333345fffff
 Мета нового збірника – навчити дітей їсти смачно та різноманітно. Тому серед страв є картопляний гратен, мусака, болоньєзе, ньокі, полента, бігос, фалафель, цибулевий конфітюр, ягідний соус та ще багато іншого.


 Це їжа, яка вчить мислити ширше та по-іншому, не боятися нових інгредієнтів та незнайомих назв. Все це для того, щоб дитина знала, як це – жити смачніше.
 Всі рецепти затверджені відповідними держструктурами та мають дозвіл на використання в освітніх закладах.
 У збірнику рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах враховані сучасні вимоги до здорового харчування, адже рецепти страв для шкільних їдалень не змінювали протягом останніх 30 років.
 У стравах зменшено кількість солі і не використовуються продукти, що містять трансжири. До списку інгредієнтів додано сезонні овочі, які раніше не використовувались (наприклад, гарбуз), та спеції зі сушеної зелені і пряних трав, які не є алергенам. також до збірника додані страви, які містять рослинний білок, наприклад, фалафель із квасолі.   Крім того, до рецептур введені ягідні соуси, які зроблять страви не лише більш корисними, а й більш привабливими.

 Завантажити збірник можна за посиланням https://cultfood.info/

1aawwwwwwwfrghtf 2sdfdsfddttt5444

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Червень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30