Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Щодо харчового отруєння в Коломийському районі

 7 травня 2019 року до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від Коломийської інфекційної лікарні надійшлоotruyennyaerertee222 повідомлення про госпіталізацію восьми хворих, в тому числі однієї дитини.
 Їх госпіталізовано після весілля, яке відбулось 4 травня в готельно-ресторанному комплексі "Ламатінг-груп", відомому як "Вербіж", що розташований в селі Верхній Вербіж Коломийського району.
 В усіх хворих встановлено попередній діагноз "гострий гастроентероколіт". Стан хворих розцінювався як середнього ступеня важкості, загальна слабкість, t 37,5-38 С°, пронос 1-2 рази на добу, нудота, блювота, болі в животі.
 В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області створена комісія з розслідування факту отруєння і проведено епідобстеження, в ході якого відібрано зразки води, харчових продуктів, змивів з поверхонь для дослідження на вміст патогенної мікрофлори.
 Станом на 8 год. 08 травня 2019 року кількість хворих зросла до 19 чоловік, в тому числі 3 дітей.
 На підставі наказу Головного управління Держпродспоживслужби в області проводиться позапланова перевірка готельно-ресторанного комплексу "Вербіж", тривають лабораторні дослідження.
 З метою запобігання спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань серед населення та недопущення випадків харчових отруєнь на території Прикарпаття, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу операторів ринку харчових продуктів на дотримання гігієнічних вимог при виробництві та обігу харчових продуктів, в першу чергу це стосується закладів ресторанного господарства та торгівлі, організаторів ярмарок, фестивалів, прощ та інших масових заходів.
 Попереджаємо про відповідальність за порушення вимог харчового законодавства згідно ст..65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

erweewww

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2