Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Щодо харчового отруєння в Коломийському районі
7 травня 2019 року до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від Коломийської інфекційної лікарні надійшло повідомлення про госпіталізацію восьми хворих, в тому числі однієї дитини.
Їх госпіталізовано після весілля, яке відбулось 4 травня в готельно-ресторанному комплексі "Ламатінг-груп", відомому як "Вербіж", що розташований в селі Верхній Вербіж Коломийського району.
В усіх хворих встановлено попередній діагноз "гострий гастроентероколіт". Стан хворих розцінювався як середнього ступеня важкості, загальна слабкість, t 37,5-38 С°, пронос 1-2 рази на добу, нудота, блювота, болі в животі.
В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області створена комісія з розслідування факту отруєння і проведено епідобстеження, в ході якого відібрано зразки води, харчових продуктів, змивів з поверхонь для дослідження на вміст патогенної мікрофлори.
Станом на 8 год. 08 травня 2019 року кількість хворих зросла до 19 чоловік, в тому числі 3 дітей.
На підставі наказу Головного управління Держпродспоживслужби в області проводиться позапланова перевірка готельно-ресторанного комплексу "Вербіж", тривають лабораторні дослідження.
З метою запобігання спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань серед населення та недопущення випадків харчових отруєнь на території Прикарпаття, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу операторів ринку харчових продуктів на дотримання гігієнічних вимог при виробництві та обігу харчових продуктів, в першу чергу це стосується закладів ресторанного господарства та торгівлі, організаторів ярмарок, фестивалів, прощ та інших масових заходів.
Попереджаємо про відповідальність за порушення вимог харчового законодавства згідно ст..65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».
Останні новини
- Для чого потрібен організму йод і в яких харчових продуктах він є
- До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду
- З нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів в Держпродспоживслужбі Івано-Франківщини провели виробничу нараду
- На що потрібно звернути увагу при купівлі насіннєвого матеріалу