Головне меню

Подати звернення

Представники Держпродспоживслужби Івано-Франківщини взяли участь в міжнародній конференції з питань публічного управління

 11-12 квітня у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові Україникенкенке454446 відбулась щорічна науково-практична конференція «Проблеми розвитку публічного управління в Україні», котра стала майданчиком для предметних дискусій та обміну досвідом як вітчизняних, так і зарубіжних науковців та практиків щодо розвитку державності в Україні.


 Понад 150 науково-педагогічних працівників, науковців, практиків з органів державного управління та місцевого самоврядування з більш, ніж 15 регіонів України, а також – німці, поляки, угорці, грузини, афганці, курди взяли участь в обговоренні проблем наукового та методологічного супроводу розвитку системи публічного управління.
 До заходу долучились також спеціалісти управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини.
 У центрі уваги учасників конференції були такі аспекти державотворчих процесів, як: регіональне управління та місцеве самоврядування: концепція та практика; реформування публічного управління та сектора безпеки в Україні на європейських засадах; економічні аспекти інформаційного суспільства; управлінські інновації в органах публічної влади: управління персоналом та лідерство тощо.
 Під час пленарного засідання учасниками конференції було виголошено ряд доповідей, пізніше відбулася низка круглих столів.
 З-поміж іншого в ході роботи було обговорено питання реформування (ліквідації) центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення - Державної санітарно-епідеміологічної служби та її територіальних структур і утворення Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з відповідними повноваженнями та функціями.

кнкенек45443еке

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук